Control Acces

Servicii oferite:

comandare-tastatura

  • Proiectare
  • Instalare
  • Service

Tipuri de control acces:

  • de sine statator
  • centralizat

In cazul sistemului de sine statator, accesul se face prin intermediul unei tastaturi de sine statatoare, in care se inmagazineaza informatiile pentru permiterea sau blocarea accesului utilizatorilor care se autentifica, printr-o cale de acces.

 

In cazul sistemului centralizat, accesul se face prin terminale (tastaturi, cititoare etc), care sunt comandate de o centrala de control acces, in care se inmagazineaza informatiile pentru permiterea sau blocarea accesului utilizatorilor in diferite zone de acces acces. Aceste centrale pot comanda mai mult de o cale de acces, fiecare utilizator avand definite drepturile de acces in anumite zone. Deasemenea, centralele de control acces pot fi legate la un calculator, prin intermediul caruia se poate face pontajul personalului, in modul cel mai complex posibil (absente, invoiri, calculul orelor de lucru, calculul orelor de lucru suplimentare in timpul saptaminii si in week-end, diferentiat etc).

In cazul ambelor tipuri, autentificarea utilizatorilor se poate face prin intermediul cartelelor de acces, a brelocurilor de acces sau a amprentei digitale.

 

 

Comments are closed.